* Foto * Interiør * Hobby * Mat *

onsdag 27. oktober 2010

Bruktmarkedtest: Aktivum Rælingen AS

Idag lanserer jeg min egen, uhøytidige bruktmarkedtest!
Jeg frekventerer disse stedene relativt ofte, dessuten reiser jeg en del rundt og det betyr at jeg får med meg brukthandlere i forskjellige deler av landet.

Først ute i denne serien:

Aktivum Rælingen AS

Hvor: Øvre Rælingsveg 176 , 2008 Fjerdingby

Åpningstider: Tirsdag 10.00 - 14.30 , Onsdag 10.00 - 20.00 , Torsdag 10.00 - 14.30 .

Kontaktinfo: http://www.aktivum.ralingen.no/

Beskrivelse: Dette er en av de største bruktbutikkene jeg noensinne har vært i. Hele 1400 kvadratmeter! Men butikken er utrolig oversiktelig alikevel, alt er sirlig sortert i hyller. Kaffeserviser for seg, alle kjeler på ett sted, leker i en egen krok og en stor hylle med bare bilder og rammer. Om du bruker en time eller to her, så er sjansen stor for å finne en skatt. Når du kommer inn døra kan du hente deg en trillevogn, veldig smart! Her er finnes alt utenom klær. Stedet driver i tillegg med auksjoner og produksjon av utemøbler på bestilling.
En inspirerende detalj: Rund omkring på hyllene er det klippet ut og limt opp tips fra interiørblader.

Atmosfære: Det blir nødvendigvis litt upersonlig med et lokale på denne størrelsen, dessuten er det ganske mange ansatte. Du får ikke "landhandler"-stemning her, mer en "lager"-følelse. Men midt i lokalet er det en liten sittegruppe, der satt det ihvertfall to gamle karer med hver sin kaffekopp.
Priser: Rimelig. 5 kroner for en kaffekopp tilhørende finservise, ti kroner for et flott glassfat, 150 kroner for et stort maleri med gammel ramme.

Utvalg: Enormt. Mye "ræl" også, men leter du lenge nok finner du skatter! Av møbler var det mest 60 til 80-talls, men det varierer vel med hva de får inn.

Karakter:


Alt er sortert, noe som gjør det enkelt om du leter etter noe spesiellt.


En fin, gammel kjelke utstilt i lokalet.

De hadde små handlevogner der, og det var veldig praktisk!Fin detalj: Tips fra interiørblader var klippet ut og limt opp på hyllene.


Min kjære bestemor fant noe hun likte:-)

Enormt lokale, i to etasjer.


God shopping!

*-* Jeanette Bækkevold *-*

1 kommentar:

  1. Dette hadde jeg ikke hørt om, og ikke så langt unna, så det tror jeg nok at jeg må teste ut en gang!
    Artig at du anmelder bruktbutikker/-markeder!
    klem
    Lise

    SvarSlett