* Foto * Interiør * Hobby * Mat *

lørdag 5. november 2011

Badplanlegging

God lørdag!

Her i huset er vi i full gang med oppussing! Kjøkkenet og badet er revet, og gjenoppbyggingen har startet.
Min flinke handyman skal gjøre det meste selv, med god hjelp av familie. Det er litt av et prosjekt, og jeg krysser både fingre og tær for at tvillingene i magen ikke finner ut at de skal komme ut litt før!:-)

Det går foreløpig greit å bo i oppussingskaoset, vi har et bad nede i kjelleren vi bruker så lenge. Kjøleskapet står i stua, det samme gjør kjøkkenbordet, lett tilgjengelig med mikro og papptallerkner.
Så her går det i Fjordland mikromiddag for tida:-)

Det er ikke så mye jeg får gjort med min store mage, utenom å planlegge. Kjøkkenet er tegnet og bestilt, men vi må fortsatt planlegge det lille badet vi skal ha her i første etasje, pluss vaskerommet i kjelleren. Alt henger litt sammen, med rørleggerbiten og det elektriske, så her skjer alt på en gang.

Jeg er på jakt etter den perfekte baderomsinnredningen, og det er ikke enkelt! Vi vil gjerne ha en innredning som er 160 cm lang og maks 53 cm dyp. Jeg vil ha skuffer, og at den skal gå helt ned til gulvet. (Vi skal ikke ha dusj på dette badet.) Jeg er ikke så glad i at vasken står oppå innredningen, så vil gjerne ha den nedsunket.
Dobbel vask er drømmen, men vi må også ha plass til stellebord. Min foreløpige idé er å kjøpe en baderomsinnredning med dobbel vask, men dekke over den ene vasken med en slags plate, slik at den delen blir brukt som stellebord. Så kan vi fjerne denne om noen år da vi ikke har bruk for stellebord lenger. God idé, eller håpløs idé?
Man blir jo helt blind av å holde på med slik intens planlegging, så nå er jeg egentlig bare usikker på alt:-) Tips og råd tas imot med STOR takk!

Dette tror jeg er drømmeinnredningen. Den er fra en leverandør som heter Aspen. Problemet er at den er svinedyr, og helt uaktuell for vårt budsjett!

Ellers har jeg sett at flere har brukt Ikea kjøkkeninnredning på sitt bad, problemet er bare at disse skapene er enten 60 eller 37 cm dype. Det ene blir for stort, det andre for lite. Da må vi eventuellt kutte til.

Farger og fliser er jeg rimelig sikker på, det blir noe slikt som dette:

(Foto: Flisekompaniet)
Rustikke, beige fliser på vegg.(Foto: Flisekompaniet)
Og litt større, glattere fliser på gulv i samme farge.

Har du sett baderomsinnredningen jeg er på jakt etter? Tips meg gjerne!
Ellers får du ha en kjempefin lørdag!

*-* Jeanette Bækkevold *-*


4 kommentarer:

 1. lag drømmeinnredningen selv? Finn en passende kommode og vasker som er passelige oppå, også lager du (les: børge) selv platen de senkes ned i. Øverste skuffelag blir selvsagt ubrukelig, men slik er det jo uansett med nedsunkne vasker. Er du for øvrig sikker på at du vil ha fliser over alt når du ikke skal ha dusj? Så mye finere med malte flater... etter min smak, da. :)

  lykke til - det blir SÅ spennende å se!
  klem, eva

  SvarSlett
 2. fine fliser!
  Vet at det er mange som finner en helt vanlig kommode som de bruker....:)
  er vel bare til og leite overalt egentlig... men da får du maneg flere muligheter, så da blir det vanskeligere!

  lykke til!
  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Hei, Jeanette! Kjempe fin baderomsinnredning, høres ut som en kjempe god ide det med innredningen. Jeg har dobbel vask, begge er nedsunket, bruker begge vaskene, trengte også stellebord så jeg brukte den øverste skuffen på Baderomsinnredning Chrome 120 som et stellebord. Nå drar jeg bare ut den øverste skuffe, og voila, der legger jeg ned mitt barn ;-) Hva synes du om det? Jeg har også plass unde innredningen, fordi den er vegghengt ;-) Takk for interessant blogg!

  SvarSlett