* Foto * Interiør * Hobby * Mat *

søndag 11. mars 2012

Vår i heimen

Endelig er våren her! Ihvertfall nesten:-)
Igår var vi ute og gikk en tur, og da så jeg årets første hestehov! Og det betyr jo at våren er her? (Selvom det snødde som bare det for noen dager siden... )

Jeg fikk nydelige tulipaner av min kjære til bursdagen min, og det er få ting som er så vårlig som tulipaner, syns jeg.

Vårfølelse med en gang!
Jeg var ikke helt fornøyd med vasen min, så jeg pimpet den opp ved å surre en linduk rundt den, og surret så fast et bånd med litt pynt. = Fornøyd:-)
Det er stort sett slike små prosjekter jeg har tid til i disse dager.Jeg elsker denne lysestaken som jeg fant på loppis i sommer. Det samme med lykten.

Brudekjolen min henger fortsatt på veggen. Og jeg er fortsatt ikke i nærheten av å klare å selge den!


Livet som tvillingmamma er hektisk, men koselig. Jeg rekker ikke stort annet enn amming, flaskekoking og bleieskift. Gutta er nå 11 uker gamle, og veier 4,3 kg! Det er jeg veldig glad for, de er definitivt mer robuste nå enn da de kom til verden. (1,8 og 1,6 kg.)
De har begynt å smile masse (*Smelt!*) og når de ligger på gulvet går bena som trommestikker!
Nettene kan være slitsomme, det tar tid å mate to babyer, men jeg syns det går etter forholdende bra. Vi skal jo ingen steder, så da sover vi heller litt utpå, hvis natta blir lang.

Milian:-)

Lukas:-)

I skrivende stund ligger 3 av 4 familiemedlemmer i sofaen og sover, derav tid til blogging på mor! Men det er ikke så ofte for tida:-)

*-* Jeanette Bækkevold *-*9 kommentarer:

 1. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se
  Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och
  Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Først av alt - GRATULERER med to vidunderlig vakre gutter :)
  Kan skjønne det er slitsomt! Ønsker varmt lykke til!!
  Og så lekkert du pimpet vasen!! Alltid lekkert med tulipaner, er er så enig - og gratulerer med bursdagen din som var:)
  Må du og den fine familien din ha en herlig uke :)
  Varme klemmer fra Lokki

  SvarSlett
 3. Herlig, herlig. Aina

  SvarSlett
 4. Så skjønne! Jeg snakker om barna først og fremst :-) Tulipanene også. Fint å kamuflere vasen slik du har gjort. Det passet veldig godt inn. Så artig at du har kjolen din på veggen fortsatt.

  Skjønne farger i hjemmet ditt. Trives godt her inne hos deg. Skjønner du må benytte anledningen når barna sover. Godt å gjøre ting for seg selv og ikke bare være mamma. Dagene går vel unna tenker jeg.

  SvarSlett
 5. Herlig med vår..og må si jeg er sjalu på den hestehoven du har funnet;) Nyyydelig brudekjole! Skikkelig prinsessekjole:) Og for noen gull du har:) Kos deg masse nå mens de er små..tida går fort:D

  SvarSlett
 6. awww de vakre gutta dine <3 helt herlige !!
  Synes vasen ble kjempe fin med linduken på, gjør seg med litt sånne småpuslerier :))

  Og skjønner godt at di ikke klarer å selge brudekjolen din, den er rålekker :D
  Og veldig dekorativt å ha den til pynt, så gjemmes den ikke bort inni et skap :D
  Da får den jo et bruksområde også :)

  SvarSlett
 7. Bildene dine er virkelig nydelige, Jeanette. De har en helt egen ro i seg, synes jeg. Og du, brudekjolen din må du absolutt ikke selge. Jeg giftet meg for fem år siden og tar den på meg (bare for å danse rundt i her hjemme) hver bryllupsdag fortsatt :-)

  SvarSlett